Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job
Antallet af patienter med coronavirus, der er indlagt på intensiv eller ligger i respirator, er lørdag faldet til det laveste niveau siden 17. marts.
Foto: Ólafur Steinar Gestsson, Ritzau Scanpix

Danmark registrerer nul coronadødsfald for anden dag i træk

Antallet af indlagte på intensiv og patienter i respirator når det laveste niveau siden 17. marts.
23. MAJ 2020 15.06
TEMA: Corona

For anden dag i træk er der ikke blevet registreret et eneste coronarelateret dødstal i de danske statistikker. Det viser den seneste opgørelse fra Statens Serum Institut lørdag.

Det er første gang, siden coronavirusset brød ud i Danmark, at der to dage i træk ikke er registreret nogen døde med corona - og tredje gang på lidt over en uge. I alt er 561 personer registreret døde med coronavirus i Danmark.

Antallet af indlagte falder lørdag med en til 118. Heraf er 19 indlagt på intensiv, hvilket er et fald på fire siden opgørelsen fredag. Af de indlagte på intensiv er 16 lagt i respirator. Det er et fald på tre siden i går.

Antallet af indlagte på intensiv - og antallet af patienter i respirator - når dermed det laveste niveau siden 17. marts.

Siden opgørelsen fredag er der blevet registreret 59 nye bekræftede smittetilfælde i Danmark. Det er den 13. dag i træk, at der er registreret færre end 100 nye smittede. Det er ikke set siden starten af marts, hvor epidemien gjorde sit indtog i landet.

Ritzau