Advokat og byrådsmedlem med langt synderegister nægter sig skyldig i ny sag
Bjarne Overmark sendte mails til medier og andre udenforstående med opfordringer om at offentliggøre navnene på en tidligere mistænkt og en forurettet i en sag om seksuelle overgreb. Det mener politi, statsadvokat og rigsadvokat er et brud på tavshedspligten og en overtrædelse af straffeloven.
Foto: Annelene Petersen, Ritzau Scanpix

Tavshedspligt:
Advokat og byrådsmedlem med langt synderegister nægter sig skyldig i ny sag

Østjyllands Politi, Statsadvokaten og Rigsadvokaten har besluttet, at Bjarne Overmark skal tiltales for at have brudt sin tavshedspligt både som advokat og byrådsmedlem.
20. SEP 2021 10.35

RANDERS: Når advokat og byrådsmedlem Bjarne Overmark den 20. december sætter sig på anklagebænken i retten i Randers, er det ikke en ny oplevelse for ham at at være på den side i en sag.

Syv gange har Advokatnævnet afsagt kendelser imod ham for overtrædelse af god advokatskik, og han er én gang dømt i byretten i en sag anlagt af en tidligere ansat. Det skriver Kommunen.dk.

Nu skal han afsted igen, anklaget for at have overtrådt sin tavshedspligt, både som advokat og som byrådsmedlem for Beboerlisten i Randers.

Sagen er rejst af Østjyllands Politi, men Bjarne Overmark afviser anklagen og nægter sig skyldig, oplyser hans advokat Lasse Hummelhof Frandsen.

Læs artiklen på Kommunen.dk.