'Valgfest med mexicansk tema' holdes for partistøtte fra KV17

Festparti holder fest for de penge KV17-stemmerne udløser
1. AUG 2018 10.20

HOVEDSTADEN: 1.161 stemmer fik listen 'Valgfest med mexicansk tema' ved KV17, og selv om det ikke rakte til en plads i Regionsråd Hovedstaden, så er det nok til en årlig partistøtte på godt 5.000 kr. Listen stillede op under sloganet 'hvorfor stemme blankt når du kan stemme på en fest?', og nu holdes festen så.

Det sker 18. august på Søpavillionen i København, og selveste den mexicanske ambassade er blevet samarbejdspartner og har lavet en playliste. Deruover står det på mexicansk mad, musikalske indslag og underholdning - kort sagt en valgfest med mexicansk tema.

- Jeg var glad for resultatet ved sidste valg. Men jeg havde også studeret potentialet. I 2013 var der - så vidt jeg husker - afgivet omkring 45.000 blanke stemmer og 5000 ugyldige stemmer til regionsrådsvalget. Så jeg fornemmede, at potentialet var stort for et festligt og gavnligt alternativ til at stemme blankt, siger listens initiativtager Michael Staal-Olsen.

Han konstaterer, at 'med 45.000 blanke stemmer har vi jo kun kradset i overfladen, når det kommer til potentialet', men festens forløb bliver afgørende for om listen stiller op igen ved KV21, siger han med den tilføjelse, at vanskelige beslutninger er politikeres lod.

Ritzau+mk


 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt