Teknisk direktør bliver ny projektchef i Køge Kyst

Teknisk direktør Jes Møller forlader Køge Rådhus for at blive ny mand i front for det storstilede byudviklingsprojekt Køge Kyst

KØGE: Det er et kendt ansigt i Køge, som fra 1. maj 2010 overtager stillingen som projektchef i Køge Kyst, nemlig nuværende tekniske direktør i Køge Kommune, Jes Møller. Posten har stået ubesat, siden Kent Jönsson forlod byudviklingsprojektet ved årsskiftet.

Jes Møller er 56 år, civilingeniør med speciale i planlægning og har mange års erfaring både i ledelse af store tekniske projekter og offentlig administration. Siden 2006 har Jes Møller været teknisk direktør i Køge Kommune og inden da haft en tilsvarende stilling i Albertslund Kommune, været plandirektør i Hovedstadens Udviklingsråd, trafikchef i HT og udviklingsmedarbejder i DSB.

Borgmester Marie Stærke hæfter sig ved, at Jes Møller fortsat vil være 'en del af familien':

- Vi har været meget glade for samarbejdet med Jes Møller hidtil, og selvom jeg er ked af at miste vores tekniske direktør, ser jeg frem til at fortsætte samarbejdet i det nye regi. Køge Kyst-projektet er et af de vigtigste udviklingsprojekter for Køge Kommune de næste mange år, og det betyder meget for os, at projektchefen udover solid udviklingserfaring også kender byen og nyder respekt både i kommunen og hos de mange andre aktører i Køge, siger borgmesteren.

Jes Møller ser selv frem til de nye udfordringer:

- Jeg har altid været tiltrukket af komplekse udviklingsprojekter. Det fascinerende ved Køge Kyst er, at projektet rummer så mange fagdiscipliner og har så mange interessenter. For mig er det også udfordrende, at der er opstillet en vision med høje mål på bl.a. bæredygtighed, bykvalitet, kultur og borgerinddragelse. Og så foregår det hele i Køge, som jeg er kommet til at holde meget af gennem de 3 år, jeg har arbejdet i kommunen. På den måde får jeg også mulighed for at fortsætte samarbejdet med de medarbejdere, chefer og politikere, som jeg sætter stor pris på.

Køge Kommune skal nu finde en afløser for Jes Møller på posten som teknisk direktør. Den videre proces for dette er endnu ikke fastlagt.

Køge Kyst er et partnerskab mellem Køge Kommune og Realdania Arealudvikling, der gennem de næste 20 år skal udvikle den centrale del af havneområdet i Køge til en ny dynamisk blanding af boliger, erhverv, kultur og grønne områder. Læs mere om byudviklingsprojektet på www.koegekyst.dk

tj

 

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt