Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job
Piet Papageorge er ny spidskandidat for Venstre i Glostrup.
Foto: Venstre, Glostrup

27-årig er udpeget til at afløse borgmester

Piet Papageorge er ny spidskandidat for Venstre i Glostrup efter borgmester John Engelhardt.
10. DEC 2020 10.15
TEMA: KV21

GLOSTRUP: Det blev den 27-årige Piet Papageorge, der skal afløse borgmester John Engelhardt som spidskandidat for Venstre ved KV21 i Glostrup. Engelhardt har efter 11 år som borgmester og 25 år som kommunalpolitiker besluttet ikke at genopstille.

Partiforeningen holdt opstillingsmøde i dag, hvor medlemmerne skulle stemme mellem de to byrådsmedlemmer Piet Papageorge og Marlene Frandsen. Det endte med over to tredjedele af de afgivne stemmer til Papageorge, oplyser Venstre i Glostrup.

Piet Papageorge har siddet otte år i kommunalbestyrelsen, heraf syv som formand for først vækst- og beskæftigelsesudvalget, senere børn- og skole, og senest vækst- og byudviklingsudvalget. Desuden har han i halvandet år været gruppeformand.

Som baggrund nævner han også fire års erfaring som manager hos revisionsfirmaet PwC, hvor han har rådgivet en stribe kommuner. I fritiden har han i mange år været aktiv i en spejdergruppe og i Glostrup Svømmeklub.

På grund af coronasituationen var det tilladt for medlemmer at stemme udenfor Glostrup Hallen inden mødet, og det benyttede 18 medlemmer sig af.