DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
John Engelhardt (V) genopstiller ikke i Glostrup
Der bliver ingen plakater som denne op til KV21 næste år, hvor Glostrup må have ny borgmester.
Foto: Keld Navntoft, Ritzau Scanpix

Endnu en borgmester stopper ved KV21:
John Engelhardt (V) genopstiller ikke i Glostrup

Efter 25 år i kommunalbestyrelsen og 11 år som borgmester skal "livet handle om noget andet end politik".

GLOSTRUP: Endnu en kommune får med garanti ny borgmester med KV21. Glostrups John Engelhardt (V) har besluttet ikke at genopstille efter 25 år i kommunalbestyrelsen. Det meddeler han selv.

Han har været borgmester i 11 år og fremhæver blandt andet kommunens service niveau og landets femte-laveste skat som nogle af sine meritter.

"Jeg er stadig meget glad for arbejdet og det er en fornøjelse at stå i spidsen for Glostrup Kommune. Også selv om nogle dage kan være lange, og telefonen er åben døgnet rundt. Jeg ser en spændende udvikling på vej omkring udbygning af vores bymidte med det formål, at vi også i fremtiden kan være egnens centrum for handel og infrastruktur," skriver borgmesteren.

Videre skriver han, at livet er og skal være "meget andet end politik. Og derfor er det min beslutning at stoppe ved udgangen af valgperioden, så der bliver mere tid til andre interesser og opgaver."

Venstre i Glostrup holder opstillingsmøde med valg af ny spidskandidat inden månedens udgang. 

Glostrups borgmester er den 11., der ikke genopstiller:

V-borgmestre: Erik Buhl i Varde, Ib Kristensen i Billund, Lars Krarup i Herning, Egon Fræhr i Vejen, Jørn Pedersen i Kolding og H.P. Geil i Haderslev har meddelt deres afgang, mens Henrik Frandsen i Tønder blev vraget som spidskandidat.

Tre S-borgmestre fortsætter heller ikke: Niels Viggo Lyngholm i Struer, Ole Bollesen i Syddjurs og Ole Wej Petersen i Ærø Kommune.

ibs