Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

15 nye ledere fundet på én gang

Silkeborg har nu fundet de 15, der skal være institutionsledere, når de nuværende 55 daginstitutioner fra nytår samles i 15 institutioner
26. MAJ 2011 8.46

SILKEBORG: Nu starter puslespillet med at få de daglige ledere på plads, oplyser Børne- og Familieafdelingen.

- Vi har haft et stærkt ansøgerfelt, og det har været en vanskelig opgave både at vælge de rigtige, og at få fordelt pladserne på holdet. Men vi er sikre på, at vi har fundet 15, som er særdeles godt rustede til at møde de nye udfordringer, fortæller Ken Engedal, som er chef for Børne- og Familieafdelingen i Silkeborg Kommune.

Frem til 1. januar 2012 skal de 15 ledere være med til at forme den nye struktur på dag-institutionsområdet.

De nuværende ledere, som ikke blive institutionsledere i den nye struktur, vil blive daglige ledere i de enkelte enheder, som hører under de 15 institutioner. Men der er en fordelingsopgave som skal løses, før de endelige lederteam er sammensat.

De kommende institutionsledere
Hanne Larsen,  Kirsten M. Christensen,  Annette Frederiksen,  Gert Mogensen, Bente Randløv, Hanne Skaarup, Villy Bak Sørensen,  Kamma Jøhnke,  Jytte Borghus,  Girsti Holm Nielsen, Birthe Brønd, Christel A. Rasmussen Kærsgård, Mette Bruhn, Lone Kølner,  Per G. Nielsen.

Hensigten med de større enheder er, at skabe større faglige miljøer og mindre sårbarhed til glæde for børn, forældre og medarbejdere. Samtidig er det målet ikke at miste den lokale forankring og medbestemmelse.

Hver af de fremtidige institutioner vil have én institutionsleder og et antal daglige ledere afhængigt af institutionens størrelse. De daglige ledere er hver forankret i ét af institutionens huse, så alle medarbejdere stadig har en leder tæt på.

Undtaget er institutionerne i de to landsbyer Sorring og Gjessø. De indgår i et lokalt samarbejde med de lokale skoler i en såkaldt landsbymodel.