Vinge vejrer morgenluft: Flere vil bygge almene boliger

KORT NYT28. JAN 2020 12.11

FREDERIKSSUND: De tomme arealer omkring den kommende s-togstation ved byudviklingsprojektet Vinge mellem Frederikssund og Ølstykke kommer ikke til at stå tomme længe endnu. For mens et byggeområde på 22.000 kvadratmeter i 2019 ikke kunne tiltrække en eneste investor, ser det ganske anderledes ud med kommunens felter udlagt til almene boliger, skriver TV2 Lorry.

Der er således flere almene boligselskaber, der har meldt deres interesse og udtrykt et konkret ønske om at bygge boliger på de otte byggefelter omkring stationen i Vinge, som kommunen har i udbud. Det bekræfter Dennis Ravn, der er projektleder af byudviklingen i Vinge for Frederikssund Kommune. Over for TV 2 Lorry bekræfter han, at kommunen forventer at indgå aftale med et boligselskab inden længe.

Felterne, der er budt ind på, muliggør opførelse af i alt 20.000 etagemeter. Inden for alment boligbyggeri svarer det rundt regnet til 220 boliger – måske lidt flere, måske lidt færre. Og hvis det lykkes at finde lejere til alle boligerne, står indbyggertallet i Vinge til at blive tredoblet. Lige nu består Vinge nemlig af 74 boliger med i alt 100 indbyggere. Da lokalplanen for området allerede er på plads, forventes det, at byggeriet af de rundt regnet 220 boliger kan gå i gang i starten af 2021.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
DK Job