Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Vejle: Det er privat firma, der har urent mel i posen

Borgmesteren i Vejle Arne Sigtenbjerggaard (V) ærgrer sig over, at Vejle Kommune er blevet nævnt i forbindelse med sager om AMU snyd. Det er nemlig ikke kommunen, men et privat firma, der angiveligt ikke har helt rent mel i posen

VEJLE:  - Vejle Kommune har intet med det her at gøre. Vi kender intet til sagen, og derfor er det da ærgerligt at blive hængt ud som snydekommune, siger borgmesteren, som dog er sikker på, at der ikke er sket skade på Vejles gode navn og rygte.

- Heldigvis har vi fint styr på tingene i Vejle - også i dette tilfælde - og det ved folk godt. Men derfor er det alligevel vigtigt for mig at understrege, at vi altså intet har med sagen at gøre, siger han.

Snyd med AMU-midler
I sidste uge har det været fremme i medierne at otte kommuner har snydt med AMU-midler, og at undervisningsministeren vil undersøge sagerne nærmere. Det har siden vist sig, at der er tale om både kommuner og private firmaer. I Vejles tilfælde er der tale om et privat firma og altså ikke kommunen.

Vejle Kommune har for en sikkerheds skyld kontaktet Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen, som har tilsyn med Undervisningsministeriet, og herfra har kontorchef Bente Ørum svaret, at AMU-sagen intet har med Vejle Kommune at gøre.

mou