Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Unge flygtninge fotograferer deres hverdag

En gruppe unge uledsagede asylansøgere har sat billeder og ord på deres liv og hverdag på modtagelsescenteret Sjælsmark i Hørsholm
4. APR 2011 8.55

Gennem fotografierne fortæller de deres egne historier om mødet med det land, der muligvis bliver deres hjem fremover. ROUTEless? er skabt gennem Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk (DFUNK) og HEART præsenterer udstillingen som eneste kunstmuseum i Danmark. ROUTEless? er med til at give de uledsagede unge en stemme i den aktuelle asyl- og flygtningedebat.

Udstillingen viser et Danmark under forvandling - en forvandling, der følger i kølvandet på den stigende globalisering og Danmarks engagement uden for landets grænser. Med ROUTEless? får publikum på HEART et unikt indblik i et særligt aktuelt aspekt af den danske virkelighed. Et aspekt, der på den ene side præger den politiske og samfundsmæssige debat, men som på den anden side er marginaliserede steder i det danske landskab, som kun de færreste har et tydeligt billede af. Gennem dette særlige perspektiv bliver vi præsenteret for et Danmark set fra sidelinjen.

Udstillingen vises i HEARTs foyer, som kan besøges gratis af alle.

Læs mere om projektet på www.routeless.org