DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Udskilt område i Haderslev får første direktør
Birgit Thorup bliver første direktør for Beskæftigelse og Integration i Haderslev.
Foto: Haderslev Kommune

Udskilt område i Haderslev får første direktør

Birgit Thorup er den nye direktør for Beskæftigelse og Integration i Haderslev, der har været ramt af ledelsesproblemer.

HADERSLEV: Et enigt ansættelsesudvalg har valgt at pege på Birgit Thorup som den nye direktør for Beskæftigelse og Integration i Haderslev Kommune.

Hun kommer fra en stilling som arbejdsmarkedschef i Vejle Kommune, hvor hun har været siden 2016. I sin tidligere karriere har hun blandt andet været arbejdsmarkeds- og borgerservicechef i Ikast-Brande Kommune og afdelingsleder på Jobcenteret i Horsens Kommune.

Hun afløser på posten Rune Larsson, der som en del af sit område har haft Beskæftigelse og Integration. Et område, der efter en længere periode med dårligt arbejdsmiljø på Jobcenter Haderslev blevet skilt fra som selvstændigt direktørområde og altså nu får Birgit Thorup i spidsen.

En ekstern konsulentundersøgelse udpegede i sommer ledelsesstrukturen som en del af problemet. Og Rune Larsson, blev ved den lejlighed direktør for Borgerservice, Teknik og Miljø, men ikke længere for Beskæftigelse og Integration.

ka