Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

To nye direktører til Vordingborg

Både Udviklingsdirektøren og Børne- og Kulturdirektøren har tidligere kommunal erfaring fra henholdsvis København og Slagelse kommuner
10. JUN 2011 10.51

VORDINGBORG: Lisbeth Mogensen er ny Børne- og Kulturdirektør og Torben Gleesborg er ny Udviklingsdirektør. Begge tiltræder de den 1. august 2011.

Lisbeth Mogensen
Lisbeth Mogensen er cand. theol. og har en lang kommunal ledelseserfaring som henholdsvis Velfærdsdirektør i Slagelse Kommune, Børn og Ungedirektør i Furesø Kommune og direktør for Børn, Skole, Kultur, Fritid og Borgerservice i Værløse Kommune samt erfaring fra tidligere stillinger som bl.a uddannelseschef i DSB og chef på Danmarks Forvaltningshøjskole.

Lisbeth Mogensen er 56 år, gift, har to børn på 19 og 23 år og er bosiddende i Vordingborg. Hun overtager stillingen som Børne- og Kulturdirektør efter Klaus Michael Jensen, som går på pension til efteråret.

- Jeg glæder mig til at tage fat på de mange spændende udfordringer, hvor vi bl.a skal videreføre arbejdet med kvalitetsudvikling på børne- og unge området og være med til at lancere de omfattende kulturelle fyrtårne, som allerede er i støbeskeen, siger den kommende Børne- og Kulturdirektør.

Torben Gleesborg
Vordingborg Kommunes nye udviklingsdirektør, Torben Gleesborg, er uddannet landskabsarkitekt (Cand.Hort.Arch.), og er merkonom i innovation. Han har bl.a. været ansat som konsulent, projektleder og kontorchef i Københavns Kommune. De sidste fire år har han været chef for bygherreorganisationen i København Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning.

Torben Gleesborg er 41 år og er bosiddende i København. Han afløser tidligere Teknik- og Miljødirektør Torben Nøhr som den 1. februar tiltrådte en stilling som Teknik- og Miljødirektør i Køge Kommune.

- Vordingborg er en spændende kommune, hvor der sker rigtigt meget i disse år. Jeg glæder mig meget til at være med til at arbejde med de store projekter, som allerede er i gang og for en fortsat positiv udvikling.

Der var i alt 62 ansøgere til de to stillinger.

lcl