Struer henter ny kommunaldirektør i Hedensted
Foto: Struer Kommune

Struer henter ny kommunaldirektør i Hedensted

Jesper Thyrring Møller bliver ny kommunaldirektør i Struer, efter at Mads Gammelmark forlod posten i august på grund af sygdom.
27. NOV 2019 8.45

STRUER: Jesper Thyrring Møller er ny kommunaldirektør i Struer Kommune pr. 1. februar. Han erstatter Jakob Bisgaard, som var konstitueret kommunaldirektør, efter Mads Gammelmark måtte forlade posten i august på grund af sygdom. Jakob Bisgaard vender tilbage til sin direktørstilling med ansvar for kultur, teknik og miljø. 

59-årige Jesper Thyrring Møller kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Hedensted Kommune, hvor man i august oplyste, at hans åremålsansættelse ikke vil blive forlænget, når den udløber til januar. Han har været i Hedensted siden 2007, hvor han kom til fra samme stilling i den tidligere Tørring-Uldum Kommune. 

Borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) ser frem til samarbejdet mellem byrådet og den nye erfarne kommunaldirektør: 

- Jeg glæder mig til at byde Jesper Thyrring Møller velkommen. Jeg er sikker på, at han med sin mangeårige erfaring med kommunal topledelse og store interesse for den udvikling, Struer Kommune er inde i, kan være med til at bringe kommunen videre i den retning, byrådet har lagt, og sammen med ledelse og medarbejdere videreudvikle kommunen som et attraktivt sted at være borger og drive virksomhed, siger borgmesteren. 

Jesper Thyrring Møller ser frem til at tiltræde i Struer, som ifølge ham favner alt det, en moderne kommune skal kunne for at lykkes med at skabe den bedst mulige udvikling i fællesskab med borgere og virksomheder.  

- Nærhed til hinanden giver mulighed for at opbygge de gode relationer, det kræver at udvikle lokalsamfundet bedst muligt. Mennesket gør en forskel, og i sådan et fællesskab kan kommunen understøtte lokal udvikling på en attraktiv måde, og de muligheder og den vilje fornemmer jeg klart er til stede i Struer Kommune. Sammen med de fantastiske omgivelser – naturen – og den stærke erhvervshistorie – teknologien – har Struer Kommune en klar retning og et stærkt fundament for udvikling og det har jeg en enorm lyst til at bidrage til, siger han.

Jesper Thyrring Møller bor i den lille by Grejs nord for Vejle sammen med sin kone Else-Marie og datteren Tanne på 17 år og har også sønnen Mads på 22 år. Han holder af at bo tæt på sit arbejde og fornemme det lokale liv og er derfor også åben over for at flytte tættere på Struer.

esl

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt