DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
Socialdirektør fratrådt efter strid

Socialdirektør fratrådt efter strid

Strid mellem to direktører i Ringsted Kommune får socialdirektøren til at gå med økonomisk kompensation
18. APR 2012 9.50

Af Bruno Ingemann, [email protected]

RINGSTED: Lisbet Overvad er fratrådt sin stilling som socialdirektør i Ringsted Kommune med et halvt års opsigelse, et års løn og yderligere kompensation på 75.000 kroner som hjælp til at finde et nyt job. Det oplyser formanden for byrådets ældreudvalg, Benny Christensen (S).

Det er den foreløbige konsekvens af problemerne i kommunens direktion. Lisbet Overvad har været sygemeldt siden hun i december sidste år havde et sammenstød med kommunaldirektør Jacob Nordby.

For nylig besluttede kommunen at inværksætte en konsulentundersøgelse, som blandt andet skal kortlægge ledelses- og samarbejdskulturen, og langt over 100 politikere, ledere og ansatte skal interviewes.

Stillingen som socialdirektør er ubesat, Lisbet Overvads opgaver er fordelt til andre medarbejder, men Benny Christensen forventer, at der skal ansættes en ny socialdirektør.

Lisbet Overvad blev social- og sundhedsdirektør i Ringsted Kommune for fire år siden. Hun kom fra Allerød Kommune, hvor hun var direktør for voksen-, ældre- og sundhedsområdet.