dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger
Sikkerhedsprisen går til kreativ kvinde

Sikkerhedsprisen går til kreativ kvinde

Tove Bjørklund, der er risikokoordinator i Faxe, har fået Årets Sikkerhedspris. Hun får den bl.a. for sin evne til at arbejde kreativt med risikostyring
24. APR 2012 10.22

FAXE: For anden gang i foreningens historie uddeler Danske Risikorådgivere sin sikkerhedspris til en kvinde. Det er Faxe Kommunes risikostyringsrådgiver, Tove Bjørklund, der har fået tildelt prisen ved en konference på Nyborg Strand.

I talen fra overrækkelsen kom det frem, at Tove Bjørklund får prisen for i mange år at have arbejdet med forebyggelse, at tænke kreativt med risikostyring, tænke anderledes og at være en ildsjæl på området.

Briketter med gode råd
Eksempler på det er etablering af risikostyringssystemet Kuben i samarbejde med Willis, nytænkning på kursusområdet, bogmærker og briketter med gode råd om forebyggelse samt etablering af samarbejde på tværs af kommunegrænser.

Tove Bjørklund har desuden stået i spidsen for et succesrigt samarbejde mellem to kommuners forsikringsafdelinger og har ved rådgivning, brug af risikostyringsværktøjer, fælles kompetencer fået etableret en velfungerende forsikringsenhed med stordriftsfordel og økonomisk motivation for kommunerne. 

 

Prisen, som blev indstiftet i 2006, uddeles årligt til den risikostyringsperson, som har gjort en særlig indsats med risikostyringsarbejdet på sin arbejdsplads, i foreningens regi eller på anden vis.

srl