Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Samsø fuldender KTC-landkortet

Kommunalteknisk Chefforening har nu medlemmer fra alle 98 kommuner. Ny teknisk chef på Samsø, Søren Steensgaard, har meldt sig ind i dag
1. MAJ 2012 10.56

SAMSØ: - Det er en rigtig god nyhed, at Samsø nu også er med. Det er en styrke for KTC, at vi har medlemmer fra alle landets kommuner. Vi står stærkere både indadtil og udadtil i vores daglige arbejde, fastslår Torben Nøhr, formand for KTC.

KTC har i alt godt 360 medlemmer, og foreningen er den landsdækkende fagstemme på det kommunale teknik- og miljøområde. Senest har KTC markeret sig i forhold til natur- og miljøindsatsen, hvor foreningen aktivt arbejder for, at kommunerne fortsat skal varetage de opgaver, som de fik overdraget fra amterne ved kommunalreformen i 2007.

- God naturbeskyttelse er jo ikke raketvidenskab. Det handler om engagement, og jo flere der er om at passe på naturen, desto bedre bliver beskyttelsen. Derfor er 98 enheder bedre end fem, siger Torben Nøhr og fortsætter:

- KTC har lige udgivet et stort natur-magasin med rigtig mange eksempler på, hvordan kommunerne i dag arbejder benhårdt for at pleje og beskytte den natur, som vi alle sammen godt kan lide at færdes i. Så hvis man tror, at kommunerne bare sidder med hænderne i skødet og venter på, at den gode naturbeskyttelse dumper ned fra himmelen, så skulle man tage og læse magasinet, som vi også har sendt til alle politikerne på Christiansborg.

KTC arrangerer sammen med miljømedarbejderforeningen EnviNa en ny stor natur- og miljøkonference den 22. og 23. maj på Nyborg Strand. Allerede nu er konferencen et tilløbsstykke med flere end 500 tilmeldte. Læs mere.

ka