Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

S-joker folketingskandidat i Esbjerg

Bjarne Corydon, en af Socialdemokratiets mere ukendte toppersoner, er indstillet som folketingskandidat i Esbjerg
26. JUL 2011 7.46

Bjarne Corydon betegnes som en af Socialdemokratiets bedst bevarede hemmeligheder. Han er en del af partiets absolutte elite og har hidtil først og fremmest arbejdet på de indre linjer. Siden 2005 som stabschef på Christiansborg med ansvar for bl.a. politikudvikling og kommunikation.

Søndag den 24. juli besluttede kredsbestyrelsen i Esbjerg at anbefale Bjarne Corydon som partiets folketingskandidat i kredsen.

- Det er naturligvis helt op til partimedlemmerne i Esbjerg at træffe beslutning om at opstille en ny folketingskandidat. Men jeg er glad og stolt over den tillid kredsbestyrelsen har vist mig med deres indstilling, siger Bjarne Corydon.

Kredsformand Jimmy Fruergaard er tilfreds med kredsbestyrelsens beslutning.

- Siden arbejdet med at finde en ny kandidat gik i gang for godt tre uger siden, har det været magtpåliggende for kredsen at finde en person med grundfæstede socialdemokratiske holdninger og betydelig politisk erfaring, siger Jimmy Fruergaard.

Bjarne Corydon støttede oprindeligt Frank Jensen i formandsopgøret med Helle Thorning Schmidt, men har siden arbejdet loyalt for den formand partiets medlemmer valgte. Han er bl.a. arkitekten bag den berømte og berygtede plan om, at 12 minutters ekstra arbejde skal redde den danske økonomi.

Bjarne Corydon er 38 år, uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet, født og opvokset i Kolding og far til fire.

krn