Ringsted vil kontakte familier én gang om ugen

RINGSTED: Familier med børn i dagtilbud har i øjeblikket en meget anderledes hverdag, og det kan give ekstra udfordringer. Derfor vil pædagoger fra Ringsted Kommune én gang om ugen kontakte familier med børn fra 0-6 år for at give sparring og inspiration til den anderledes hverdag, oplyser kommunen.

- En pædagog vil ringe til alle familier med børn på dagtilbudsområdet en gang om ugen, mens dagtilbuddene kun tilbyder nødpasning. Det skal skabe tryghed for alle og samtidig give os de bedste forudsætninger for at hjælpe familier med særlige behov. Det fortæller Gitte Løvgren, direktør for børne- og skoleområdet i Ringsted Kommune.

- Pædagogen vil spørge til, hvordan det går og måske give et godt råd og inspirere til brug af rutiner til læring, lege og så videre. Den direkte kontakt kan være en hjælp til alle familier, så barnet føler sig tryg og kan fortsætte sin læring og udvikling i gode rammer. Samtidig giver det os en bedre indsigt i, hvilke familier der måske kan have behov for en ekstra indsats, og hvordan vi bedst kan hjælpe dem, siger Gitte Løvgren. 

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev