DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Sket i ugen:
Rigsret, restriktioner og rådmandskonkurs

SKET I UGEN Regeringen har forlænget alle restriktioner, en konkurs har fået en rådmand i Aalborg til at trække sig, og et stort flertal vil have Inger Støjberg (V) for Rigsretten.
16. JAN 2021 9.45

Rigsret. Det må være denne uges overskrift. Både i USA og herhjemme, hvor det endelige flertal i Folketinget tegnede sig og vil lade Inger Støjberg komme for.

Massivt flertal for rigsretssag mod Støjberg, men hovedpersonens eget parti var splittet, og der var Midtjysk overvægt af V-folk imod rigsretssag.

I dagene for årsdagen for, at myndigheder og medier begyndte at interesere sig for virusset i Kina, blev der afholdt endnu et pressemøde, som bød os at blive hjemme nok en tid.

Gældende restriktioner forlænges til 7. februar.

Vaccinerne mod coronaen slap op, så i det par dage fik kun ganske få et stik i armende med de doser der var tilbage. Indtil Statens Serum Institut fik nye leverancer, så kom der Igen gang i vaccinationer efter at ny sending er fordelt.

Vindene har blæst forskellige veje for, om børnekræftafdelingerne skal samles på Rigshospitalet. Mange er imod, og derfor var Magnus Heunicke kaldt i samråd. Her afviste han, at Sundhedsstyrelsen har planer om at samle det.  

Dog kom også frem, at Rigshospitalet var i dialog med styrelsen, længe inden de officielle undersøgelser gik i gang.

En fremtrædende Aalborg-rådmand Tina French Nielsen (V) meldte sit stop pr. 1. februar på grund af konkurs på familiens landbrug.

Aalborg-rådmand trækker sig efter konkurs