Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Rigmand interesseret i færgerute

Rigmanden Karsten Ree bekræfter, at han er interesseret i en færgerute mellem Grenaa og Hundested
KORT NYT21. JUL 2011 7.22

Rigmanden Karsten Ree har interesser i både Grenaa havn og Ebeltoft Safari. Derfor er han gået med i den arbejdsgruppe, der i et halvt års tid har fulgt situationen omkring Aarhus-Kalundborg ruten tæt og undersøgt muligheden for at åbne en alternativ rute mellem Grenaa og Hundested.

- Med mine planer om at producere bioethanol i Grenaa er jeg tæt på havnens forretningsområde. Med en forbindelse mellem det nordlige Jylland og Hundested undgår man den lange vej op til Sjællands Odde. Det kan også gavne Ree Park, siger Karsten Ree til Jyllands Posten.

Carsten Ree siger, at det endnu er for tidligt at sige om det kan blive til noget, eller om han eventuelt bliver medejer. Han afviser, at der er et bestemt rederi inde i billedet, men han kender folk, der driver færgefart, og dem rådfører han sig med.

- Vi taler om en kombineret fragt- og bilfærge. En hurtigfærge med et brændstofforbrug på 5.000-6.000 liter i timen er hammer dyr og forkert i forhold til CO2-regnskabet,« lyder det fra Karsten Ree, der i 2008 solgte Den Blå Avis og Bilbasen for 2 mia. kr.

krn