Regionen sender eksperthjælp til Danfoss-forurening

KORT NYT4. JAN 2020 11.22
TEMA: Generationsforureninger

SYDDANMARK: Region Syddanmark vil gøre bemandingen, der tager sig af den alvorlige forurening ved Himmark Strand på Als, mere robust. Derfor sætter de en erfaren ekspert på sagen: Geolog Jørgen Fjeldsø Christensen, der har stor erfaring med undersøgelser og oprensning ved blandt andet Kærgaard Klitplantage, som er en af forureningerne, der stammer fra det tidligere Grindstedværket, skriver JydskeVestkysten.

- Vi synes, det kan gøre vores opgaveløsning bedre og mere styrket at få ham på. På de store sager er det fornuftigt at have nogen at sparre med, siger civilingeniør Kristian Dragsbæk Raun, der har været projektleder og eneste faste mand på sagen fra regionens side. Han fortæller, at han samtidig selv er blevet koblet på forureningen ved Kærgaard Klitplantage, så regionen kan drage erfaringer begge veje.

Ifølge Kristian Dragsbæk Raun ligner forureningerne ved Himmark Strand og Kærgaard Klitplantage på mange måder hinanden, idet forureningerne i begge tilfælde ligger tæt på havet, og der i begge tilfælde er tale om forurening med blandt andet olie og klorerede opløsningsmidler. Kristian Dragsbæk Raun erkender, at forureningen ved Himmark Strand har krævet en del arbejde ikke mindst på grund af mediernes interesse for sagen.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt