Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Odsherred ansætter ny direktør

Thea Hass, Tølløse, der har 15 års erfaring fra lederjob i den kommunale sektor er ansat som ny direktør i Odsherred Kommune fra 1. maj
5. APR 2011 9.12

ODSHERRED: Blandt 40 ansøgere har et enigt ansættelsesudvalg besluttet at ansætte cand.jur. Thea Hass, der er 46 år og bosiddende i Tølløse, som direktør i Odsherred Kommune med ansvar for blandt andet sundhedsområdet, plejecentre, hjemmeplejeområdet og HR og Personale. Der forestår dog et nærmere kig på de enkelte direktørers opgaveportefølje.

Direktørstillingen blev ledig, da Hardy Granhøj Jørgensen med udgangen af februar fratrådte for at gå på pension efter mere end 40 års virke i offentlig tjeneste.

Thea Hass har senest været direktør for børn, unge- og kulturområdet i Lejre Kommune gennem syv år og har i alt 15 års ledererfaring fra den kommunale sektor. Thea Hass, der er mor til tre børn, har især erfaring inden for social- og sundhedsområdet, hvor hun gennem fire år fra 2000 til 2004 var først afdelingschef og senere vicedirektør i Albertslund Kommune.

Thea Hass har flere lederuddannelser, blandt andet en masteruddannelse fra CBS Handelshøjskolen i København.
Ansættelsesudvalget bestod af Økonomiudvalget, Direktionen, HR- og personalechefen, fagcheferne fra Plejecentre og Sundhed samt to repræsentanter fra Hovedudvalget. Ansættelsen er foregået med bistand fra Lundgaard Konsulenterne.

Thea Hass ser frem til at komme i gang med arbejdet og at lære Odsherred Kommune bedre at kende, og forventer især at have fokus på udfordringerne med på samme tid at sikre den daglige drift med fokus på økonomi og samtidig skabe udvikling i samspil med det politiske niveau.