DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Odeon-formand truer med at stoppe kommune-samarbejde

ODENSE: Ugers modstridende forklaringer om aflysning af et dansetrupbesøg og politikeres undren over samme er tilsyneladende blevet for meget for ledelsen i musik- og konferencecenteret Odeon i Odense. I en mail til kommunen truer formand Jens Belling med at afbryde samarbejdet med Odense Kommune.

'Måske kan det være bedst, at vi stopper i Odeon, såfremt Odense Kommune vil berøve os friheden til selv at bestemme, hvilke arrangementer som vi skal holde. Vi har i forvejen ikke følt os specielt godt behandlet', står der ifølge TV2 Fyn i mailen, som er sendt til til Odense Kommunes stadsdirektør, Stefan Birkebjerg, og en række andre personer. Politikerne fra forskellige partier, som TV2 Fyn har talt med, tager dog truslen med sindsro.

Byrådet skal i dag behandle et resolutionsforslag stillet af borgmester Peter Rahbæk Juel (S). Det giver stadsdirektør, Stefan Birkebjerg, mandat til hurtigst muligt at indkalde Odeons ledelse til et møde, så kommunen kan få en forklaring på de skiftende, modstridende udmeldinger om, hvorfor Odeon uden varsel aflyste besøget af den systemkritiske dansetrup, som de kinesiske myndigheder forsøger at genere over det meste af kloden.

MG