Odeon meldte alt optaget i 2020 for kritisk Kina-trup

ODENSE: Den systemkritiske dansetrup Shen Yun har forsøgt at få en alternativ dato til sit store show, efter at Odeon pludselig annullerede et kontraktudkast til en stor optræden næste år. Men nu viser det sig, at alt tilsyneladende er optaget til event helt frem til 1. januar 2021. Det fremgår af en e-mail, som hotelchef Christian Belling har sendt til Shen Yuns danske talsmand, Benny Brix. Det skriver TV2 Fyn.

- Jeg er gammel i gårde og har oplevet mange finter og usandheder andre steder, hvor man har forsøgt at undgå os. Det ville være meget overraskende, hvis man åbent sagde, at man ønsker at diskriminere en kulturscene, siger Benny Brix, der ikke er overrasket over, at det lige pludselig er blevet svært for Odeon at finde en ny dato.

Odeon er kommet under mistanke for at have opfundet en søforklaring, som skal dække over, at showet pludselig blev aflyst den 2. og 3. april næste år.  Aflysningen skete med den begrundelse, at der var sket en dobbeltbooking, og at lokalerne allerede var udlovet til en stor lokal aktør. Problemet for Odeon er imidlertid, at den lokale aktør over for TV 2 Fyn totalt afviser, at man har indgået en kontrakt med Odeon de pågældende dage. Enhedslisten vil rejse sagen i Odense Byråd den 11. december og bakkes på forhånd op af Dansk Folkeparti.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt