DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Odense nedlægger forbud mod OB-træning

KORT NYT25. MAR 2020 16.24

ODENSE: OB-truppen var klar til at gå på græs, efter at Divisionsforeningen udsendte nye anbefalinger for, hvordan klubberne skal forholde sig under coronakrisen. Men Odense Kommune har nedlagt forbud mod, at OB's superligaspillere genoptager træningen på kommunens baner.

I Divisionsforeningens nye anbefalinger åbner man for, at spillerne kan træne sammen i mindre grupper på maksimalt otte personer ad gangen, hvilket inkluderer både spillere og trænere. Men OB ejer ikke selv sine træningsbaner og skal derfor have grønt lys fra kommunen for at betræde græsset. Derfor indskærpede kommunen over for klubben, at alle kommunens idræts- og fritidsfaciliteter er lukket frem til 13. april, da man blev bekendt med OB's planer.

- Det skal understreges, at der ikke må foregå fodboldtræning på boldbanerne, det gælder alle klubber, og det er OB's superliga også informeret om. De har taget dette til efterretning og stoppet træningen igen, lyder det ifølge SportFyn i en kommunal e-mail, og OB bekræfter på sin hjemmeside, at påbuddet efterleves.

Ritzau / ibs