Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Nyt samlet område får ny fagchef

Dagtilbud og undervisning slås sammen til et område i Ringkøbing-Skjern, der nu har ansat chef for det
KORT NYT30. JUN 2011 13.37

RINGKØBING-SKJERN: KommuneN har ansat Flemming Nielsen som fagchef for Dagtilbud og Undervisning. Han begynder i jobbet den 1. september.

Flemming Nielsen er 50 år, og kommer fra en stilling som handicap- og psykiatrichef i Herning Kommune, hvor han har været ansat de seneste knap fem år. Privat har han boet i Ringkøbing i 13 år og kommer oprindeligt fra Odense. Han har to børn på ni og 12 år. Fritiden bruger han på at køre på mountainbike.

- Jeg har været leder, chef eller direktør de seneste 26 år, og det giver mig energi at skifte branche, starte nyt og gennemføre omlægninger. Det er simpelthen en drivkraft for mig at stå i spidsen for organisationsændringer. Jeg glæder mig til at lære de nye fagområder og personalet at kende, siger Flemming Nielsen.

Tidligere har han været ansat hos blandt andet Ringkjøbing Amt og Mærsk. I august afslutter han en master i offentlig forvaltning.

- Flemming Nielsen har de kvalifikationer og den erfaring, der skal til for at gennemføre en sammenlægning af de to fagområder Dagtilbud og Undervisning - og til på længere sigt at skabe den røde tråd mellem dagpleje, daginstitutioner, skoler og ungdomsuddannelser, siger Flemming Juel-Nielsen, direktør i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Der var 11 ansøgere til stillingen, som blev oprettet i forbindelse med et organisationstjek, der blev gennemført i kommunens administration tidligere i år. Fagområdet har ikke fået sit endelige navn endnu.

mou