Nyt initiativ skal holde eftertragtede varer i Danmark

Et nyt bindeled mellem leverandør og køber kan sørge for, at danskproducerede værnemidler og andre mangelvarer ikke bliver sendt ud af landet.
20. APR 2020 13.15
TEMA: Corona

Selv om flere danske kommuner den seneste tid har meldt om lavvande i lagrene af værnemidler, har danske leverandører haft svært ved at få kontakt til indkøbsorganisationerne i Danmark. Det er oplevelsen hos Mercell-gruppen, som blandt andet står bag Udbudsvagten. 

Derfor har virksomheden nu udviklet hjemmesiden findhinanden.dk, der - foreløbig gratis - etablerer kontakt mellem indkøber og leverandør. Ideen er, at de produkter, som indkøbsorganisationerne mangler, nemt kan blive identificeret og købt.

Hjemmesiden er blandt andet lavet i samarbejde med indkøbsorganisationen Fællesudbud Sjælland. Her ser e-handelskoordinator Janne Kaack frem til, at det kan blive mere overskueligt at finde de relevante leverandører, fortæller hun i en pressemeddelelse.

Markedet støvsuges

Her uddyber managing director for Mercell-gruppen i Danmark, Kevin Leig Bengtsson, også, hvorfor han oplever et behov for hjemmesiden.

- Verdensmarkedet bliver lige nu støvsuget for leverandører af produkter, der kan løse de behov, som covid-19 har skabt. Alligevel ser vi, at der er virksomheder i Danmark, som har svært ved at finde de interesserede indkøbere. Vi håber, at myndighederne nu får adgang til den underskov af danske leverandører, der er i stand til at levere de ekstremt efterspurgte varer, siger han.

Foreløbig kan man blandt andet finde leverandører af kitler, mundbind og håndsprit på findhinanden.dk.

ak

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
DK Job
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt