DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Ny vicedirektør på Herlev og Gentofte Hospital

KORT NYT14. JAN 2021 13.10

HOVEDSTADEN: Lisbeth Ravn er fra nytår tiltrådt som ny vicedirektør på Herlev og Gentofte Hospital. Hun kom fra et job som ledende overlæge på Akutmodtagelsen, hvor hun blandt andet stod i spidsen for corona-kriseberedskabet i foråret, og med omfattende ledelses-, forsknings- og klinisk erfaring fra en række af regionens hospitaler.

Samtidig er tidligere vicedirektør Jan Toftholm fratrådt, og han har i stedet fra 1. januar fået nyt job som adm. direktør i Psykiatri Plus A/S, som driver to bosteder og leverer omsorgsopgaver og vikarservice. Han har specialiseret sig inden for psykiatrien, mens Lisbeth Ravn har sin rod i det somatiske sundhedsvæsen.

Den 61-årige nye vicedirektør har, før hun kom til Herlev Hospital i 2012, blandt andet været overlæge i udviklingsafdelingen på Bispebjerg Hospital, overlæge på anæstesiologisk afdeling på Hvidovre Hospital samt reservelæge på en række afdelinger på Rigshospitalet. Hun har - udover sin lægeuddannelse - en master i management development fra CBS.

ak