Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Ny tværkommunal lederuddannelse i Trekanten

For at sikre fleksibilitet i forløbet og et større ledernetværk indgår Middelfart nu et samarbejde om en fælles lederuddannelse med Kolding og Vejle

MIDDELFART / KOLDING / VEJLE: - Vi har et stærkt samarbejde i Trekantområdet og samtidigt en tradition for at gøre tingene på vores egen måde her i Middelfart Kommune. Vi har på vores egen lederuddannelse lagt vægt på at kunne inddrage emner, der er specifikke for os, fx vores værdier og ledelsesgrundlag. Det vil vi fortsat gøre, men for at sikre netværk og deltagerantal på nye hold og fleksibiliteten for den enkelte leder til selv at planlægge uddannelsen, så indgår vi et samarbejde om en fælles lederuddannelse med Kolding og Vejle Kommuner, siger borgmester Steen Dahlstrøm (S).

Stordriftsfordele, fleksibilitet og netværk
Samarbejdet med er med til at sikre en række stordriftsfordele for alle tre kommuner. Bl.a. kan der hurtigere oprettes flere hold, så dem, der allerede er i gang, kan komme videre, og nye ledere hurtigere kan komme i gang med uddannelsen.

Vejle og Kolding Kommuner har samarbejdet om en fælles lederuddannelse siden 2010 og nu udvides uddannelsen til også at optage ledere fra Middelfart Kommune.

Lederuddannelsen er på diplomniveau og består af ni moduler og et speciale modul, der alle afsluttes med eksamen. I alt er uddannelsen sat til et årsværk svarende til 60 ECTS point. Lederne tager uddannelsen som deltidsuddannelse, dvs. at de går på uddannelsen i tre år samtidig med, at de passer deres lederjob.

lcl