Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Ny økonomichef i Assens

56-årige Jens-Henrik Ebbesen kommer fra en stilling som vicekultur- og fritidsdirektør i Kolding
KORT NYT28. JUN 2011 16.23

ASSENS: Jens-Henrik Ebbesen tiltræder stillingen den 1. september 2011. Han er administrativ uddannet og har en årelang erfaring fra en række stillinger i det offentlige på forskelligt niveau. Han har bl.a. arbejdet som viceøkonomichef og kultur- og fritidschef i Fredericia samt økonomi- og planchef i Vamdrup,  hvor han også i en periode var konstitueret som kommunaldirektør. Jens-Henrik Ebbesen kommer senest fra en stilling som vicekultur- og fritidsdirektør for Kolding.

- Vi glæder os til at byde Jens-Henrik Ebbesen velkommen her i Assens Kommune. Jens-Henrik Ebbesen har en bred, økonomisk faglig baggrund samt stor erfaring som personaleleder. Jeg er derfor overbevist om, at vi får en både stærk og yderst kompetent økonomichef i Jens-Henrik Ebbesen, og jeg ser frem til vores samarbejde, siger kommunaldirektør Henning Qvick og fortsætter:

- Netop Jens-Henrik Ebbesens store faglige bredde er en stor fordel, når han skal 'styre' og have det overordnede ansvar for Assens Kommunes budgetter. Vores økonomi er under stort pres i disse år, og det kræver et stærkt og visionært lederskab at få det hele til at gå op i en højere enhed. 

Jens-Henrik Ebbesen bor i Middelfart med sin kone og har fire voksne børn.

Der var 13 ansøgere til stillingen som økonomichef.

mou