DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Ny kommunaldirektør på Fanø

Ny kommunaldirektør på Fanø

Lars Møgeltoft Poulsen har topchef-erfaring fra Grønland og blev åremålsansat i seks år
29. JUN 2012 9.56

FANØ: Byrådet har valgt den 53-årige Lars Møgeltoft Poulsen fra Vejle som ny kommunaldirektør, oplyser kommunen. Han efterfølger Lars Olsen, der er tiltrådt en nyoprettet stilling som direktør i Videnscenter for Kystturisme.

Der var 22 ansøgere til stillingen, og ansøgerfeltet var stærkt.

- Vi er stolte over, at så mange kvalificerede mennesker havde lyst og mod til at ville arbejde med de udfordringer og fordele vi har her på Fanø, og Lars Møgeltoft Poulsen er klart et tilvalg for os. Når vi har valgt at åremålsansætte Lars Møgeltoft Poulsen i en periode på seks år, er det fordi vi er sikre i vores valg. I Lars Møgeltoft Poulsen får vi en kommunaldirektør, der har baggrunden i orden som jurist og med mange års erfaring som topchef i den kommunale verden. Lars Møgeltoft Poulsen har også erfaring som kommunaldirektør på en ø, dog en noget større ø end Fanø, nemlig i Grønland, siger borgmester Erik Nørreby (V).

Den nye kommunaldirektør er cand. jur. fra Aarhus Universitet og kommer aktuelt fra stillingen som social- og sundhedsdirektør i Billund. Inden ansættelsen i Billund har Lars Møgeltoft Poulsen haft en karriere i såvel den private som den offentlige sektor. I privatlivet er han gift og har tre børn i alderen 19 til 26 år.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at lære Fanø og dens beboere at kende, og for mig står Fanø med sin selvstændighedstrang og udviklingspotentiale som noget af det mest spændende jeg kan forestille mig, siger Lars Møgeltoft Poulsen.

tsp