Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Ny direktør til Lolland

Hans Erik Lund Rasmussen tiltræder 1. juni i år
18. APR 2011 6.04

LOLLAND: Med ansættelse af Hans Erik Lund Rasmussen på den fjerde direktørpost bliver der en ny fordeling imellem direktørerne i Lolland Kommune. Hans Erik Lund Rasmussen vil i første omgang få det overordnede ansvar for de tre fagsektorer Skoler, Børn og Unge samt Dagtilbud for børn.

Hans Erik Lund Rasmussen har en bachelorgrad fra RUC 1979 - 1984 som samfundsviden-skabelig planlægger - generalist. I årene 1984 - 1992 arbejdede han dels som leder og efterfølgende som selvstændig i vindmøllebranchen. Tog i 1994 kandidatgrad som Cand.Techn.Soc. fra RUC.

Arbejdet som leder i den offentlige sektor er ikke ukendt for Hans Erik Lund Rasmussen. Han har siden 1995 været leder flere steder i det offentlige, blandt andet ældre- og handicapchef, udviklings- og kontorchef i Storstrøms amt, social- og psykiatriforvaltningen, formidlingschef i Odsherred, arbejdsmarkedschef i Korsør, og siden januar 2007 arbejdsmarkeds- og jobcenterchef i Slagelse.

Lolland Kommune modtog 52 ansøgninger til stillingen som direktør, hvoraf der blev indkaldt fem ansøgere. Ansøgerne har været igennem et omfattende ansættelsesforløb og et enigt ansættelsesudvalg har peget på Hans Erik Lund Rasmussen.

lcl