NORDDJURS: Metoden går ud på at putte mere tjære i den blanding, som man lapper hullerne med. Det fortæller ingeniør Peter Thorsen fra Vej og Trafik i Norddjurs Kommune til DR Østjylland.
- Belægningen gør, at hvis der opstår revner i bunden, så bliver det masseret ned i vejen igen og igen, Det betyder, at vejen bliver mere vandtæt og dermed får den en længere levetid, og så skal vi bruge færre penge på den, siger Peter Thorsen.
Hvis ikke vinteren havde været så lang og så hård, ville vej og trafik allerede i år have halveret budgettet til slaghuller.
Oven i købet koster den bløde asfalt kun halvdelen af den hårde.
ka
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt
Afvigelse fra ovenstående kræver skriftligt tilsagn fra DK Medier.