Det skal være konkret, og borgerne skal kunne se en fordel i at deltage i dialogen - men hvis de to betingelser er opfyldt, giver det god mening, at myndigheder inviterer borgerne til debat på nettet.
Det viser ifølge Journalisten en undersøgelse lavet af IT-og Telestyrelsen om brug af web 2.0-værktøjer i 102 ministerier, styrelser, kommuner og regionale myndigheder og institutioner. Undersøgelsen viser, at konkrete sager om ny skolestruktur, skolelukninger, forslag til besparelser og udviklingsplaner især egner sig til at få feedback fra borgerne.
Af undersøgelsen fremgår det, at hver fjerde af de 102 myndigheder har gjort sig erfaringer med debatmoduler og blogs.49 myndigheder er aktive på Facebook, 19 bruger Twitter, og 25 anvender YouTube.
ka
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt
Afvigelse fra ovenstående kræver skriftligt tilsagn fra DK Medier.