Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job
Foto: Københavns Kommune

Liberal Alliance nu helt ude af Borgerrepræsentationen

Efter ti år i LA vender Heidi Wang tilbage til Venstre.
25. MAJ 2020 14.45

KØBENHAVN: Liberal Alliance har fra i dag ikke længere mandater i Københavns Borgerrepræsentation. Partiets mest stabile repræsentant over de seneste valgperioder, Heidi Wang, har meldt sig ud og er vendt tilbage til Venstre, som hun kom fra i 2010.

Tidligere på måneden forlod Liberal Alliances eneste anden borgerrepræsentant partiet -  det var Karina Bergman, der kom ind som suppleant, da partiformand Alex Vanopslagh udtrådte efter sit valg til Folketinget ved FV19 - og fraværet af partifæller i Borgerrepræsentationen nævnes som årsag til det seneste farvel til LA.

- Jeg vil fortsat kæmpe for den liberale sag, og det kan jeg bedre gøre i et fællesskab med andre partikolleger, siger Heidi Wang i en kommentar.

I sit nye parti modtages hun 'med glæde og forventning', meddeler Venstre, der 'kender Heidi som en flittig og ordentlig politiker med hjertet på det rette sted', siger V's fagborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard.

Med partiskiftet kommer Venstre op på fem mandater i Borgerrepræsentationen og berøver dermed efter mindre end to uger De Konservative positionen som Københavns største borgerlige parti.