DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
Kom med bagom DK Medier i ny præsentationsfilm
Ansvarshavende redaktør Claus Theilgaard, teknisk direktør Martin Wegeberg og portalredaktør Emil Staulund.

Kom med bagom DK Medier i ny præsentationsfilm

Du kan nu møde folkene bag nyhederne på DK Nyt, Kommunen.dk, Danish Offshore Industry, DK Havenergi og DK Vindkraft. Vi har nemlig fået lavet en lille film om os selv – om vores tankemåde.

På DK Medier vil vi så gerne møde alle vores læsere. Præsentere os og fortælle, hvem vi er, og hvad vi står for. Vi vil gerne lære dig at kende.

Men, men, men - med 34.000 læsere på Kommunen.dk og modtagere af op mod 50.000 daglige nyhedsbreve fra DK Nyt, DK Havneregi, DK Vindkraft, Danish Offshore Industry og Kommunen.dk, vil det være uoverkommelig opgave at hilse på alle. Uanset, hvor gerne vi vil.

Til gengæld kan vi fortælle, hvad der driver os i vores præsentationsfilm. Den handler om vores filosofi, ambition, engagement og glæde ved at formidle. Om lysten til levere fundament til beslutningsprocessen med nyheder, baggrund, konstruktiv og analytisk journalistik. Kort sagt: Viden.

I filmen fortæller redaktører og journalister om, hvad det er, der driver dem. Filmen giver et indblik i ”tankemåden” på DK Medier.

Vi har haft besøg af fotojournalist Michael Elmkjær Madsen, der er indehaver af Fruit Imaging www.fruit-imaging.com

Du kan se filmen om menneskene bag indholdet her.

red