Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Klimafolkemødet satser på at kunne samle 500 i september

Men på grund af corona ingen markedsplads med boder i år.
6. JUN 2020 12.02
TEMA: Corona

MIDDELFART: Årets Klimafolkemøde gør klar til at invitere 500 klimainteresserede borgere til Middelfart 3.-5. september. Lige nu er arrangørerne ved at lægge sidste hånd på programmet, hvor landets førende fagfolk inden for klima og grøn omstilling er på plakaten.

Formålet med Klimafolkemødet er at inspirere til handling – både for beslutningstagere, virksomheder, organisationer og borgere. Derfor er årets tema: Klimahandling nu.

På grund af coronasituationen er rammerne blevet justeret, så Klimafolkemødet planlægger at kunne byde 500 borgere velkommen, ligesom den planlagte markedsplads med boder bliver udskudt til næste år.

De nye rammer er besluttet efter myndighedernes udmelding om, at et fortsat forsamlingsforbud på max. 500 mennesker er gældende indtil minimum 31. august. 

Klimafolkemødet finder sted i Middelfart midtby, hvor to scener danner rammen for folkemødet, som forbinder borgere, politikere og virksomheder. De 500 billetter vil blive delt ud blandt både klimainteresserede borgere og fagfolk i starten af august.

I 2021 vil Klimafolkemødet vende tilbage til dets oprindelige form, hvor målet er at samle tusindvis af besøgende, ligesom boder og flere slags aktiviteter vil være på programmet. 

ka