DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

KL-formand og direktør glæder sig over rundspørge

Der er bred tilfredshed med KL, viser en rundspørge blandt kommunaldirektører og borgmestre.
22. MAR 2021 14.55

Christian Olesen

41 kommunaldirektører og 27 borgmestre har svaret på en rundspørge om KL, som Kommunen.dk har foretaget. Her tilkendegiver 20 borgmestre og 34 kommunaldirektører, at de er “tilfredse” eller “meget tilfredse” med KL i den indeværende valgperiode. Blot en enkelt borgmester og tre kommunaldirektører svarer, at de er “utilfredse”, skriver Kommunen.dk.

KL's formand Jacob Bundsgaard (S) er glad, men ikke overrasket over resultatet.

- Det er jo grundlæggende nogle flotte tal, som vidner om, at KL’s linje er lykkedes, siger Jacob Bundsgaard (S) og fortsætter:

- KL har forsøgt at komme tættere på medlemmerne. Både i forhold til at ramme de rigtige sager og også for at få en tættere dialog med kommunerne, siger han.

Udover KL's retning tilskriver han også de positive tilbagemeldinger til KL's indsats under corona. Hos KL's adm. direktør Kristian Wendelboe skaber rundspørgen også glæde:

- Naturligvis kan vi blive bedre på de fleste parametre, og vi når aldrig i mål, for sådan må det være for en størrelse som vores. Men jeg bliver glad, når så mange anerkender indsatsen. Ikke mindst for vores arbejde med at søge politisk indflydelse på kommunernes vegne, for her er vi ved hele vores raison d’etre, siger Kristian Wendelboe.

De to frontmænd for KL anerkender også nogle af de problemer i KL, borgmestre og kommunaldirektører påpeger i rundspørgen. Læs mere på Kommunen.dk her og her.