Ikast-Brande har fundet firma til drift af veje og grønne områder

KORT NYT21. DEC 2021 11.48

IKAST-BRANDE: I september besluttede Ikast-Brande Kommune at sende opgaven om drift af kommunens veje og grønne områder i udbud. Hidtil havde opgaven været administreret af kommunens Entreprenørafdeling, men byrådet ønskede at finde ud af, om det var den økonomisk mest fordelagtige løsning i forhold til kvalitet. 

Det var det øjensynligt ikke. I hvert fald har byrådet mandag besluttet at tildele kontrakten af de udbudte områder til selskabet HedeDanmark. Seks parter havde budt ind på opgaven, og kommunens Entreprenørafdeling havde ligeledes givet et kontrolbud for at sikre, at man fik mest muligt for pengene, ved at lade private stå for opgaven, oplyser kommunen.

- Det er vigtigt for Ikast-Brande Byråd altid at sikre den bedste anvendelse af borgernes penge. Derfor besluttede byrådet at gennemføre et servicetjek af driftsområdet, som hidtil har været dygtigt drevet af kommunens egne folk. Udbuddet viste, at den bedste sammenhæng mellem pris og kvalitet får vi i samspil med HedeDanmark, siger borgmester Ib Lauritsen (V).

amp