DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
Idrætsmødet satser både fysisk og online
Idrætsmødet havde sin debutsæson i 2019 med over 20.000 deltagere, mens 2020 blev aflyst på grund af covid-19.
Foto: Aalborg Kommune

Idrætsmødet satser både fysisk og online

Triathlon på havnen, udspring fra Limfjordsbroen, dansefestival og en stor konference med idrætten i fokus er planen - corona eller ej.

AALBORG: Idrætsmødet i Aalborg arbejder på at afholde 2021-udgaven som en stor fysisk event under gældende restriktioner fra 2. - 6. juni. Der bliver dog også planlagt en online-version, lyder det fra kommunen. 

Idrætsmødet 2021 bliver således helt sikkert gennemført i år enten fysisk eller virtuelt. Arbejdet går stadig på, at Danmark er så tæt på normale tilstande igen, at mennesker kan mødes til et fysisk møde i Aalborg i juni.

- Vi er meget opsatte på at kunne præsentere Idrætsmødet fysisk til juni med masser af events og folkelige aktiviteter i Aalborg. Men vi arbejder og planlægger også efter, at vi stadig kan være underlagt restriktioner med store begrænsninger til den tid. Så vil vi selvfølgelig tilpasse de fysiske aktiviteter efter alle gældende restriktioner, ligesom vi planlægger en virtuel udgave af konferencen, siger Mads Duedahl (V), rådmand i Sundheds- og Kulturforvaltningen.

Flere ben

Idrætsmødet havde sin debutsæson i 2019 med over 20.000 deltagere, mens 2020 blev aflyst på grund af covid-19, så i 2021 er der stor motivation for igen at samle Idræts-Danmark i Aalborg.

Idrætsmødet står på flere ben - en idrætskonference, en skoledel og en stor folkelig idrætsfestival, hvor der både bliver mulighed for at deltage og være tilskuer til en masse forskelligartede idrætsaktiviteter. 

- De mange idrætsaktiviteter, som vi p.t. har på programmet er for størstedelen fleksible og kan skaleres op og ned i forhold til hvilke restriktioner, der er gældende. Ligesom vores samarbejdspartnere er ivrige efter at få løbet idrætten i gang igen. Og så bliver covid-19 jo i sig selv et tema i år. Vi skal jo tale om genstarten af det danske idrætsliv og ikke mindst hvilke erfaringer og perspektiver denne særlige situation har givet os på området, siger Morten Arvidsson, koordinator af idrætsmødet.

ka