Det sewr ud til at forblive en hemmelighed, hvordan dårlig testning af kapaciteten i kombination med elendig databasedesign
kunne lukke adgangen for folkeskolens nationale test i to uger. For COWI, der har leveret systemet, vil ikke fortælle noget. Og det slev om virksomheden tidligere lovede en redegørelse. Det fortæller Vesion2.dk.
- Vi har vurderet, at den slags ikke er passende til en offentlig debat, lyder udmeldingen fra Cowi-direktør Knud Erik Christensen.
Dert forbliver dermed en gåde, hvordan det lykkedes Cowi og ikke mindst underleverandøren, @ventures, at designe databasen bag de nationale test, så den ikke kunne håndtere 4.000 samtidige brugere. Ligesom det forbliver ukendt, hvordan kapacitets-testningen af de i forvejen skandaleramte test kunne fejle, så problemerne ikke blev opdaget i tide.
- Det er en viden, der har værdi for os, og det er en viden, vi gerne vil bevare, siger COWI-direktøren kort til Internet-tjenesten.
mou
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt
Afvigelse fra ovenstående kræver skriftligt tilsagn fra DK Medier.