Men Peter Jørgensen, der er chefkonsulent i Kommunernes Landsforenings kontor for teknik og miljø, har et billigere forslag end at fylde undergrunden med beton.
- Man skal sørge for at genetablere våde enge og gamle søer. Man skal indse, at oversvømmelserne vil kunne ske, og så sørge for at lede vandet derhen, så det ikke havner i kældrene, siger Peter Jørgensen til DR Nyheder.
Forslaget har to positive sideeffekter.
- Det kan løse mange af problemerne til færre penge og med flere positive sideeffekter. Det vil eksempelvis være godt for kommunernes naturudvikling, siger Peter Jørgensen og fortsætter:
- Det er ikke realistisk at klare det hele med betonrør. Det er urealistisk og for dyrt.
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt
Afvigelse af ovenstående kræver skriftlig tilsagn fra DK Medier.