Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Frivilligrådet har fået udpeget ny formand

KORT NYT22. MAR 2021 11.10

Når Frivilligrådet tirsdag holder sit årsmøde, skal der bydes velkommen til en ny formand. Socialministeriet har udpeget Anna Bjerre Thorsteinsson til at overtage formandsposten efter Mads Roke Clausen, der 1. maj tiltræder som ny direktør for Landsorganisationen for Sociale Tilbud, LOS.

Frivilligrådet er allerede godt bekendt med Anna Bjerre Thorsteinsson, der siden 2018 har været rådets næstformand i samarbejde med Mads Roke Clausen, der har været formand i samme periode. Til dagligt arbejder Thorsteinsson med at forebygge mistrivsel og styrke selvværdet blandt piger og unge kvinder i stillingen som direktør for GirlTalk.

Frivilligrådet er et uafhængigt råd under Socialministeriet og lægger retningen for det frivillige sociale område for fireårige perioder. Anna Bjerre Thorsteinsson overdrages formandsposten i morgen, tirsdag, men overtager officielt posten 1. april. Den nye formand skal varetage opgaven i otte måneder frem til, at et nyt råd skal sammensættes af 12 medlemmer i starten af 2022.

mh