Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Fredericia henter ny teknisk direktør i København

Konstitueret direktør i Københavns center for anlæg og udbud bliver ny teknisk direktør i Fredericia. Familien længtes efter Jylland
30. SEP 2011 12.09

FREDERICIA / KØBENHAVN: Det bliver den 41 årige Holger Spangsberg Kristiansen, Cand. scient. adm., der senest den 15. november tiltræder stillingen som Teknisk direktør i Fredericia Kommune.

Holger Spangsberg Kristiansen kommer fra Københavns Kommune, hvor han har været ansat i 6 år. Senest som konstitueret centerchef i Center for Anlæg og Udbud, hvor han har været i spidsen for en af Danmarks største offentlige bygherreorganisationer.

Stor ledererfaring
Fredericia Kommunes nye tekniske direktør er uddannet fra Aalborg Universitet og løbende efteruddannet indenfor ledelse på CBS, INSEAD og hos DJØF. Holger Spangsberg Kristiansen har stor ledererfaring fra tidligere jobs hos henholdsvis Finansministeriet, Arbejdsmarkedsstyrelsen samt to forskellige forvaltninger i Københavns Kommune.

Holger Spangsberg Kristiansen har senest haft det overordnede ansvar for 100 (igangværende) anlægsprojekter, 110 ansatte og en årlig omsætning på knap 1 mia. Blandt de store projekter, som han har haft ansvaret for, kan nævnes: modernisering af Fælledparken, renovering af Nørreport og en tunnelvej fra Helsingør motorvejen til ny bydel i Nordhavn.

Værdibaseret ledelse
De mange projekter har givet Holger Spangsberg Kristiansen stor erfaring i styring, koordinering og ikke mindst samarbejde med mange forskellige offentlige og private aktører. Ligesom han stortrives med arbejdet i en politisk styret organisation.

Medarbejderne i den tekniske afdeling i Fredericia Kommune kan se frem til en direktør, der effektuerer værdibaseret ledelse og konsekvent uddeleger arbejdsopgaver. Holger Spangsberg Kristiansen ønsker at udvikle og motivere medarbejdere. Det har han praktiseret i det center, som han nu forlader: Center for Anlæg og Udbud har den højeste medarbejdertrivsel ud af 10 centre i hele Teknik og Miljøforvaltningen.

Hjem til Jylland
Det var Fredericia Kommunes banebrydende innovationsprojekt, Fredericia Former Fremtiden og byudviklingsprojekt, FredericiaC, der fik Holger Spangsberg Kristiansen til at søge stillingen som ny Teknisk direktør - samt familiens ønske om at komme tilbage til Jylland. Holger Spangsberg Kristiansen er født i Esbjerg, og familien tæller hustru samt 3 børn, tvillingepiger på 4 år og en dreng på 8 år.

srl