Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Folkemødet 2012 er på Bornholm igen

FOLKEMØDE Pia Kjærsgaard (DF) foretrækker, at Folkemødet rykker væk fra Bornholm, men næste år er det aftalt igen på Bornholm - 13.-16. juni
17. JUN 2011 15.41

BORNHOLM:  Dette har været planlagt i lang tid og aftalt med de arrangører, der er til stede på dette års Folkemøde, oplyser arrangørerne, der glæder sig til at udvikle successen yderligere.

Herunder at udvikle rammerne i samarbejde med arrangørerne - en proces, der allerede er i gang. Mange af årets arrangører er allerede i gang med at udvide deres deltagelse til næste års Folkemøde på Bornholm.

- Bornholmerne bør nyde de mange turistkroner og den positive omtale i landets medier. For i de kommende år bør folkemødet holdes i andre landsdele., mener Pia Kjærsgaard ifølge DR Bornholm.

- Odsherred, Samsø alle områder i Danmark burde have en fordel af det her. Der er mange steder i Danmark, som godt kunne trænge til den opblomstring det giver at have et folkemøde, som måske også betyder, at folk kommer igen.

Bornholms borgmester Winni Grosbøll (S) er dog ikke parat til at give sig:

- Vi holder folkemødet igen den 13. til den 16. juni næste år. Om man vil lave noget i andre kommuner, må være op til dem. Men vi har fundet et godt koncept, og det vil vi holde igen næste år siger hun.
 

 - Hvad vil I med folkeskolen, og hvad vil I med fremtiden?, spurgte undervisningsminister Troels Lund Poulsen (V), der ad to omgange holdt 'Klassens time' med bornholmske skoleelever. Og der kom både skarpe spørgsmål og rappe svar fra de unge.