DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Fodboldklub får 2 mio. kr. hjælp af kommune
Foto: Colourbox

Fodboldklub får 2 mio. kr. hjælp af kommune

Gladsaxe køber værdier af AB A/S, som lige nu er økonomisk trængt
29. JUN 2012 10.28

GLADSAXE: Den professionelle afdeling af fodboldklubben AB, AB A/S, har bedt Gladsaxe Kommune om hjælp til at finde to mio. kr. i økonomisk trængt situation. Og det får de nu.

- Vi har besluttet at hjælpe AB A/S, fordi vi vurderer, at det har en reel værdi for Gladsaxe Kommune. Udover, at vi har en økonomisk interesse i, at AB A/S eksisterer som professionel fodboldklub, så ønsker vi, at borgerne skal kunne opleve sport på professionelt plan, siger borgmester Karin Søjberg Holst (S).

- Vi vil også miste lejeindtægter for leje af stadion, hvis AB A/S ikke er der til at betale. Samtidig ejer kommunen kun de rå mure, mens AB A/S selv har betalt for hele indretningen. Så hvis AB A/S først har fjernet alt inventar og indretning, vil det koste mange penge at reetablere og genindrette lokalerne.

Eksterne rådgivere har vurderet, at AB A/S har værdier for to mio. kr., som kommunen med fordel kan købe. Derudover skal aftalen suppleres med en to-årig sponsoraftale på 400.000 kr. årligt, som giver en større branding-værdi for kommunen.

tsp/ka