Fock får Gejl som højrehånd i Folketinget

KORT NYT4. FEB 2020 13.43

FOLKETINGET: Brikkerne er nu faldet på plads hos Alternativet, som i weekenden fik Josephine Fock som ny politisk leder. Tirsdag er Torsten Gejl blevet valgt som partiets nye politiske ordfører efter Rasmus Nordqvist, som mandag trådte tilbage fra posten.

Nordqvist stillede op til valget som Alternativets politiske leder, men tabte lørdagens kampvalg på et ekstraordinært landsmøde. Fock fik flest stemmer hos baglandet. Fock er ikke medlem af Folketinget, og hun har kunnet konstatere, at Alternativets folketingsgruppe ønskede Nordqvist som ny leder efter Uffe Elbæk. Nu er har Nordqvist givet ordførerposten videre, og Gejl glæder sig til sin nye rolle.

- Jeg er fantastisk, fantastisk stolt. Jeg overtager posten fra Rasmus Nordqvist, som har vist, hvordan man gør sådan noget. Og jeg får også hjælp af ham, men jeg har været med i hele sidste valgperiode.  Nu skal jeg kunne udtale mig 360 grader om vores politik ud fra vores værdier og vores manifest. Det glæder jeg mig til, siger Torsten Gejl.

Ritzau

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev