Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Fejlinformering om robotstøvsugere

En række kommunikationsfejl i Mariagerfjord om hvem, der kan få støvsuget
KORT NYT20. JAN 2012 5.55

MARIAGERFJORD: I bestræbelserne på at spare op mod 700.000 kr. har kommunen givet 1200 tidligere modtagere af kommunal støvsugning besked om, at hvis de ønsker fortsat støvsugning fra 1. januar, skal de indkøbe en robotstøvsuger.
Borgmester Hans Christian Maarup (S) siger nu ifølge Randers Amtsavis, at der var tale om en beklagelig kommunikationsfejl.

- Der er tale om en misforståelse og en række kommunikationsfejl i en sag, der er blevet håndteret meget dårligt. Vi tvinger ikke borgerne til at indkøbe en robotstøvsuger. Vi har blot anført det som en mulighed, hvis man ikke længere skønnes at være berettiget til at modtage støvsugning af hjemmehjælpen. Svage borgere som demente, svagtseende eller psykisk syge vil stadig få tildelt støvsugning.

- Det er ikke med vores gode vilje, at vi tager dette tiltag. Vi er underlagt strenge økonomiske rammer fra regeringen og har været nødt til at vælge det mindste af to onder. Men vi følger selvfølgelig lovgivningen og retter ind efter en kommende afgørelse fra Den Sociale Ankestyrelse.

ka