Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job
Foto: Favrskov Kommune

Favrskov får ny teknik- og miljødirektør

Randers-chef rykker til direktørpost i Favrskov.
26. FEB 2021 10.55

FAVRSKOV: Sidsel Homann er ny teknik- og miljødirektør i Favrskov fra 1. april. Det har byrådet torsdag besluttet, oplyser kommunen.

Hun er uddannet cand.scient. pol. og kommer fra en stilling som chef for Stab og Bæredygtighed i forvaltningen Udvikling, Miljø og Teknik i Randers Kommune, og tidligere har hun bl.a. været sekretariatschef i Center for Byudvikling og Mobilitet i Aarhus Kommune.

- Jeg går ind til opgaven med stor ydmyghed, og jeg ser frem til at fortsætte Favrskovs gode udvikling i tæt samarbejde med borgere, virksomheder, politikere og medarbejdere, siger den kommende direktør for Teknik og Miljø.

Hidtidig direktør på området Hans Minor Vedel har skiftet forvaltning og blev ny direktør for Børn og Kultur ved årsskiftet. Chefen for Trafik og Ejendomme, Claus Vind Andersen, har været konstitueret som direktør for Teknik og Miljø siden.

Borgmester Nils Borring (S) glæder sig til at tage imod den nye direktør.

- Sidsel kommer med en bred og alsidig kommunal ledelseserfaring. I forhold til teknik- og miljøområdet har hun været helt tæt på den daglige opgaveløsning og den politiske betjening, og her har hun dokumenteret stærke ledelsesmæssige kompetencer og gode navigationsevner i forhold til den politiske betjening, siger borgmesteren.

Et enigt ansættelsesudvalg pegede på 42-årige Sidsel Homann, der privat bor i Brabrand med sin mand og to børn.

ibs