Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Facebook og animationer skal løfte kommuneplan

Animation og facebook skal sætte gang i debatten om ny kommuneplan
16. MAR 2012 8.57

 

VIBORG: Viborg Byråd skal revidere kommuneplanen og indkalder nu ideer og forslag til den nye kommuneplan. Frem til 18. april 2012 bruger Byrådet blandt andet animation, facebook og en workshop for alle borgere for at få borgernes ideer til den nye kommuneplan.

- I kommuneplanen sætter byrådet rammerne for kommunens udvikling, og det er et stort og vigtigt arbejde. Vi vil gøre en indsats for at få borgernes ideer og forslag til den nye kommuneplan tidligt i processen, så grundlaget for arbejdet bliver så godt som muligt, siger borgmester Søren Pape Poulsen.

Byrådet indkalder ideer og forslag til kommuneplanlægningen frem til 18. april 2012. Som noget helt nyt skal en animationsfilm gøre opmærksom på kommuneplanlægningen og formidle emnet i et lettilgængeligt billedsprog. Filmen bliver vist i kommunens biografer, på kommunens hjemmeside og facebook

- Vi har et stærkt animationsmiljø i Viborg, og det er derfor spændende, at vi kan bruge animation i biografen til at skabe opmærksomhed om kommuneplanlægning. Det bringer forhåbentligt nye, spændende idéer fra borgerne på banen, siger Søren Pape Poulsen.

Der bliver oprettet en side på facebook, som ud over animationsfilmen også bringer nyheder, video, nyt fra borgermøder og debatspørgsmål. På facebook bliver siden suppleret med en annoncekampagne om fordebatten.

cgt